Çocukların Gözünden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Aşağıda ailelerinin ekonomik durumu yetersiz olduğu için dezavantajlı sayılabilecek iki çocuğun 23 Nisan hakkında  düşündüklerine ve dileklerine ilişkin yazıları yer almaktadır.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. 23 Nisan’ı çok severim. Her zaman Nisan ayı geldiğinde onu beklerim. 23 Nisan’da okulumda çok güzel danslar yaparlar. 23 Nisan’ı annem de çok sever. 23 Nisan’ın gitmesini asla istemem çünkü Atam bu bayramı bize armağan etti. 23 Nisan’da bir şey dilemek istesem bir tavşanımın olmasını dilerdim.”

11 yaş, erkek.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlu olsun. Bu yıl çocukların eğlenmesini isterdim. Umarım bayram çok güzel geçer. Bir hediye hakkım olsaydı bir Barbie isterdim. Bu bayramı çok severim.”

10 yaş, kız.

Çocukların Gözünden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı